Normal_luisterboek__voorlezen__award

Dieuwertje Blok, Frank Lammers en Guus Kuijer maken dit jaar kans op de Hebban Luisterboek Award in de categorie Kinderen. Juryvoorzitter Henkjan Smits maakte de shortlist woensdag bekend bij Tijd voor MAX op NPO 1.

Dieuwertje Blok en Frank Lammers zijn met Guus Kuijer genomineerd in de categorie Kinderen. Dieuwertje Blok maakt kans voor het voorlezen van het boek Kinderen met een ster van Martine Letterie. Guus Kuijer maakt kans met zijn eigen werk Het boek van alle dingen. Frank Lammers is genomineerd voor het voorlezen van De familie R.I.P. van Paul van Loon.

Genomineerd in de categorie Volwassenen zijn Louis van Beek voor het voorlezen van Het Pilgrim Fathers Complot, Johan Fretz voor het voorlezen van Onder de paramariboom en Kees Hulst voor het voorlezen van Leven en laten leven van Hendrik Groen.

Vorig jaar won Howard Komproe de Hebban Luisterboek Award voor het voorlezen van Kleurenblind geschreven door Trevor Noah. De juryprijzen worden tijdens de Week van het Luisterboek uitgereikt. Die begint op maandag 6 mei.

Door: ANP