Normal_kov__opvang__kind__spelen__auto_s__jongen

Kinderopvangorganisaties kunnen van 18 april tot 17 juni 2016 weer meedoen met de Kinderopvang Awards 2016. De uitslag is gebaseerd op de meningen van ouders. Elke ouder mag één review plaatsen over een kinderopvang waar hij/zij ervaring mee heeft gehad dit jaar. Op 17 juni sluit de verkiezing en wordt de winnaar bekend gemaakt. Dat meldt Opiness.

Ouders kunnen voor 17 juni 2016 een review over hun ervaringen met een kinderopvang plaatsen. De locaties worden beoordeeld op beleid, locatie, medewerkers, informatie en veiligheid. Aan de hand van de beoordelingen van de ouders wordt een landelijke winnaar gekozen. Er zijn worden twaalf Regio Awards uitgereikt, één Award voor de Beste Landelijke organisatie en één Award voor de Beste keten. Op 27 juni worden de Kinderopvang Awards uitgereikt. De winnaars ontvangen ook een prijzenpakket.

De Kinderopvang Awards is de jaarlijkse prijs voor de best presterende kinderopvang, buitenschoolse opvang, peuterspeelzaal en kinderopvangorganisatie. De prijzen verschillen per soort opvang. De beste kinderopvang ontvangt één maand gratis pampers, de beste buitenschoolse opvang ontvangt spelletjes en knutselpakket ter waarde van 300 euro, de beste peuterspeelzaal ontvangt een speelkleed van de wereldbol, en de beste keten van Nederland ontvangt een complete Facebook campagne. Op www.opiness.nl is meer informatie te vinden over de awards.

© Nationale Onderwijsgids