7798.14 euro. Dat is het totaalbedrag dat de studenten van Feelin Radio, het radiostation van Hogeschool Inholland, ophaalden met hun actie ‘het Glazen Studentenhuis' bij Inholland Haarlem. Ze maakten twee dagen lang non-stop radio zonder te eten om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Doekle Terpstra, voorzitter van het College van Bestuur, kwam de studenten bevrijden uit hun glazen radiostudio. "Ik wilde en moest hier bij zijn."

48 uur zonder eten. Veel mensen moeten er niet aan denken, maar de studenten Media & Entertainment Management (MEM) van FeelIN Radio draaien er hun hand niet voor om. Ze gingen zelfs nog een uurtje langer door om de kersverse collegevoorzitter de kans te geven bij de afsluiting te zijn

Vlak voor het einde bedankte Nicky Verhage op de zender een aantal mensen die de organisatie mogelijk maakten. "Maar ik wil vooral Inholland bedanken, want hebben wij even laten zien wat voor fucking goede opleiding we zijn!"

De kerverse bestuursvoozitter van Inholland, Doekle Terpstra, prees de studenten vooral voor hun inzet voor het goede doel: het Rode Kruis. "Jullie tonen je betrokkenheid met de wereld. Je hoeft geen lid van het College van Bestuur te zijn om hier trots op te zijn, het is een geweldig initiatief."

In totaal haalden de studenten bijna 3800 euro op. Dit bedrag werd door Inholland verdubbeld tot bijna 8000 euro.

De totaalopbrengst wordt rond 18 december gebracht naar het Serious Request Glazen Huis van radiozender 3FM in Eindhoven. Drie radio-dj's laten zich dan zes dagen opsluiten om geld in te zamelen voor ‘kinderen en aids'.