Logo_crmr_onderw_150x150px_2

CRM Resultants en Microsoft organiseren op 24 mei een Onderwijs Roundtable over de mogelijkheden van Office 365 en Microsoft CRM in combinatie met de door CRM Resultants specifiek voor het onderwijs ontwikkelde templates. Wilt u, net als vele andere onderwijsinstellingen, goedkoop, productief en efficiënt gaan werken in de cloud? Wij vertellen u in 1 middag hoe!

Minder e-mail, afschaffen van de vele losse lijstjes, minder vergaderen, met minder mensen meer doen en medewerkers die via kanalen naar keuze kunnen communiceren en samenwerken met de student. Het lijkt een ideaalbeeld, maar met de geïntegreerde Cloud-oplossingen van Microsoft is dit vandaag al werkelijkheid.

Werkt u al met Office 365? Dan laten wij u zien welke voordelen het heeft om Microsoft CRM hierop aan te sluiten en welke speciaal voor het onderwijs ontwikkelde templates u hierbij in kunt zetten. De templates bevatten 12 jaar opgebouwde kennis en kunde uit de onderwijsmarkt. Ze geven u de garantie dat u snel aan de slag kunt met het nieuwe CRM-systeem en dat de adoptie door gebruikers ook veel soepeler verloopt dan zonder deze templates.

Agenda voor de roundtable:

·         Het kader: introductie van het Microsoft productivity platform, Office 365 en Microsoft CRM

·         De middelen:

o   Social media en samenwerken

o   Documentmanagement

o   Analytics en visualisatie met PowerBI

·         Demonstratie CRM en Office 365 in de praktijk

·         Workshop: hands-on aan de slag (voor wie dat wil)

Wilt u goedkoop, productief en efficiënt gaan werken in de cloud? Meld u dan vandaag nog aan, plaatsen zijn beperkt en deelname is gratis! 

(Dit is een advertorial)