Normal_studentencomplex_amstelhome

Student Experience opent deze week haar tweede studentencomplex AmstelHome. Dit studentencomplex bestaat uit 520 nieuwe zelfstandige studentenwoningen met eigen keuken en badkamer. Alle woningen hebben een vloeroppervlakte van 21 m² en zijn voorzien van een snelle beveiligde internet- en televisieaansluiting. Dat meldt Student Experience.

De locatie biedt allerlei faciliteiten zoals een gezellig café, hippe lounge en een wasserette. De private dining room kunnen de studenten afhuren om gezellig met vrienden of familie te koken of een diner te geven. In de studieruimtes kan er alleen of gezamenlijk gestudeerd worden. Op het dak van het complex is voor de sportieve studenten een sportveld. Er worden verschillende medische voorzieningen geboden, zo is er een huisarts, tandarts en fysiotherapeut verbonden aan het complex. 

Johan Verweij, directeur van Student Experience: "De complexen van Student Experience bieden naast zelfstandige woningen allerlei faciliteiten voor de studenten. Het is de nieuwe standaard voor studentenhuisvesting." In maart heeft Student Experience de deuren geopend van Ravel Residence op de Zuidas met 800 woningen. In het vierde kwartaal start de bouw van Nautique Living, een derde studentencomplex op het NSDM terrein in Amsterdam Noord. 

© Nationale Onderwijsgids