Logo_hanzehogeschool_logo

Bij het Instituut voor Communicatie, Media & IT van de Hanzehogeschool Groningen organiseert op donderdag 28 mei het Job Festival. Tijdens dit evenement kunnen studenten kennismaken met werkgevers uit de regio en alvast solliciteren naar een baan of stageplaats in de (creatieve) ICT-sector. Het Instituut voor Communicatie, Media & IT geeft hiermee een impuls voor een betere aansluiting van recent afgestudeerden op de arbeidsmarkt. 

Studenten geven aan dat ze graag meer begeleiding willen vanuit de opleiding richting de arbeidsmarkt. Tijdens het Job Festival kunnen studenten en alumni zich voorbereiden op hun toekomstige carrière. Zo kunnen ze persoonlijk kennismaken met werkgevers uit de regio. Grote bedrijven als Atos, IBM, RDW, Ordina en Quintor zijn aanwezig, maar ook middelgrote en kleine werkgevers uit het (creatieve) ICT-domein. Tijdens de hele dag worden workshops aangeboden op het gebied van solliciteren, onderhandelen, netwerken en zijn er diverse tracks met interessante keynote speakers.

Het Job Festival wordt georganiseerd in samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen, de NHL Hogeschool en Stenden Hogeschool. Bezoek aan het festival is gratis. Kijk voor meer informatie en tickets op de website.

© Nationale Onderwijsgids