Arjen Robben trapt nieuwe reeks College Tour af bij Hanzehogeschool Groningen

In de nieuwe reeks van het populaire televisieprogramma NTR College Tour zal profvoetballer Arjen Robben te gast zijn. De opnames voor de uitzending zullen plaatsvinden bij de Hanzehogeschool Groningen. 

De hbo-instelling is trots dat Groningen en de  Hanzehogeschool gekozen zijn als locatie voor het interview met één van de meest succesvolle sporters van Noord-Nederland. Tijdens het WK 2014 was Arjen Robben, zelf afkomstig uit het Groningse Bedum, dé grote smaakmaker. Met zijn dribbels, voorzetten en hoge snelheid zorgt hij ervoor dat Nederland uiteindelijk de derde plek weet te behalen.

In het programma College Tour interviewt Twan Huys samen met honderden studenten spraakmakende gasten uit binnen- en buitenland. De College Tour-uitzending met Arjen Robben wordt op vrijdag 29 augustus uitgezonden om 20:25 uur op Nederland 3. De opnames vinden plaats op zaterdag 23 augustus om 20.30 uur in de Topsporthal (Zernikeplein 17) van het Instituut voor Sportstudies bij de Hanzehogeschool Groningen. Studenten die bij de opnames aanwezig willen zijn kunnen zich aanmelden via de website van College Tour.

© Nationale Onderwijsgids