Normal_11621

GRONINGEN - Jan Mellink uit Leeuwarden is de winnaar geworden van de Facebook-actie van de Nationale Onderwijsgids. Hij mag zich binnenkort de gelukkige bezitter noemen van een Samsung Galaxy Tab.

Jan is 52 jaar oud en werkt op basisschool De Arke in Burgum, waar hij naast leerkracht ook bovenbouw- en ICT-coördinator is. Hij is getrouwd en heeft drie kinderen.

"Bij ons in huis is al een tablet aanwezig, maar die is altijd bezet. Dankzij deze tablet kan ik voortaan makkelijker mijn lessen voorbereiden. Ik gebruik hiervoor namelijk veel informatie die ik via twitter binnen krijg en een tablet is het handigste apparaat om dat mee te lezen", aldus de docent, die ook nog student is: Jan studeert veranderkunde.

"Ik ben erg blij met de winst", zegt Jan, die één van de bijna 400 mensen was die de Nationale Onderwijsgids op Facebook een 'thumbs up' gaven door op de like button te klikken.

De Nationale Onderwijsgids maakt actief gebruik van social media als Facebook en Twitter om de interactie met lezers en bezoekers te vergroten.

© Nationale Onderwijsgids / Arend Jan Wonink