Wil je leraar worden? Laat je vragen beantwoorden tijdens de talkshow van het Onderwijsloket

Het leraarschap heeft het afgelopen jaar veel in de schijnwerpers gestaan. Heeft dit je interesse gewerkt of overweeg je al langere tijd docent te worden, maar hak je de knoop maar niet door? Heb je vragen over lesbevoegdheid of over wat er allemaal komt kijken bij het leraar zijn? Speciaal voor geïnteresseerden komt Het Onderwijsloket met een gratis, digitale talkshow waarmee je een goed kijkje in de keuken zult hebben. 

Vragen over leraar worden

Welke routes kun je volgen, welke bevoegdheden heb je nodig en welke eigenschappen heb je als leraar eigenlijk nodig? Zomaar een paar vragen die langs kunnen komen tijdens de talkshow. Je vragen worden beantwoord uit eerste hand; de drie sprekers vertellen elk vanuit hun eigen expertise en ervaring. Ook wordt deelnemers letterlijk een beeld gegeven: De finalisten van de Leraar van het Jaar-Verkiezing 2021 openen hun klasdeur voor de camera’s, waardoor je mee kunt kijken hoe het er daar nu eigenlijk echt aan toegaat. 
 
Gratis aanmelden
De Talkshow vindt plaats op donderdag 24 juni van 19.30 tot 20.45 uur. Wil je graag meedoen?
Je kunt je via deze link inschrijven.  
 
Het Onderwijsloket
Het Onderwijsloket is een initiatief van de Vereniging Hogescholen (VH) en de Vereniging van Universiteiten (VSNU) en heeft als doel jou te informeren over (de route naar) het leraarschap. 
 
Door: Nationale Onderwijsgids