Themapagina Maatwerk op website Steunpunt Passend Onderwijs

Het Steunpunt Passend Onderwijs, de PO-Raad, de VO-raad en de Sectorraad Gespecialiseerd Onderwijs   hebben in samenwerking met het ministerie van OCW de verschillende maatwerkmogelijkheden binnen passend onderwijs op een overzichtelijke en toegankelijke wijze gebundeld. Gezamenlijk presenteren zij deze nieuwe themapagina Maatwerk op de website van het Steunpunt Passend Onderwijs. Dit meldt het ministerie van Onderwijs.

De themapagina ondersteunt professionals die op zoek zijn naar meer informatie over maatwerk binnen passend onderwijs of die vragen hebben over dit thema. Zo vinden bezoekers hier meer informatie over de mogelijkheden voor maatwerk binnen de relevante wet- en regelgeving, getoetst door het ministerie van Onderwijs en de Inspectie van het Onderwijs. Verder is er aandacht voor misverstanden over en grenzen aan maatwerk.

De pagina is in ontwikkeling en zal de komende tijd steeds worden aangevuld. U kunt meedenken over de inhoud door uw vragen, suggesties of voorbeelden te sturen aan de helpdesk van het Steunpunt Passend Onderwijs onder vermelding van ‘suggestie maatwerk’.

Door: Nationale Onderwijsgids