Workshops en webinars tijdens de week van LOF ‘Krachtig Leraarschap’

Vanaf vandaag 5 oktober tot en met vrijdag 9 oktober vindt de week van LOF ‘Krachtig Leraarschap’ plaats. Er staan verschillende online workshops over innovatie en krachtig leraarschap in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en mbo op de planning. Deze worden gegeven door leraren van het LerarenOntwikkelFonds (LOF), de Kennisrotonde en andere partners van LOF, en docenten zijn van harte uitgenodigd om hier aan deel te nemen. Dit meldt Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek.

Tijdens deze LOF-week is Pedro de Bruyckere keynote spreker. Hij is onder andere bekend van het uitpluizen van onderwijsmythes en zal op 7 oktober in een webinar spreken over de invloed van online lesgeven op leraren en leerlingen. Ook zijn er online workshops over de inzet van films in de les, hybride lesgeven, en online non-verbale communicatie.

Alle workshops vinden plaats via Microsoft Teams van 16.00 tot 17.00 uur en van 17.00 tot 18.00 uur. Aan elke workshop kunnen maximaal 40 mensen deelnemen, maar sommige workshops vinden twee keer plaats.

Voor meer informatie en het registratieformulier, zie de website van LOF.

Door: Nationale Onderwijsgids