Normal_samenwerking_fusie_handen_schudden

De doorstart van KPC Groep is een feit. KPC Groep is overgenomen door Louwsma Bedrijven Groep (LB Groep). Dit meldt KPC Groep.

Met meerdere geïnteresseerde partijen is gesproken over de mogelijkheden voor een doorstart. Woensdag 18 april 2018 is door LB Groep overeenstemming bereikt met de curatoren mr. O.B.J. Poorthuis en mr. J. Beerens over een doorstart van de activiteiten.

Door het realiseren van de doorstart is de continuïteit van dienstverlening en de uitvoering en contractering van opdrachten gewaarborgd. De overname heeft betrekking op alle activiteiten en proposities van KPC Groep, waaronder SVA en de daaraan gekoppelde examens. KPC Groep blijft gehuisvest in ’s-Hertogenbosch.

Sieb Louwsma, directeur/bestuurder LB Groep: “Wij zijn blij met de overname. KPC Groep is een gerenommeerd onderwijsadviesbureau met de reputatie van hoge professionele kwaliteit en toewijding. Daarnaast werkt KPC Groep landelijk van Dokkum tot Maastricht. KPC Groep past goed bij de scope van Louwsma Bedrijven Groep en onze focus op het leren en ontwikkelen van mensen”. 

KPC Groep zal als zelfstandige entiteit blijven bestaan en wordt ondergebracht bij de divisie Training en Advies waar onder andere ook Stavoor BV is ondergebracht. 

Een eerste kennismaking met het voltallige personeel heeft reeds plaatsgevonden. De komende tijd wordt benut om de gezamenlijke toekomstvisie handen en voeten te geven. Zowel de medewerkers als de nieuwe eigenaren zien uit naar een duurzame samenwerking. 

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids