Logo_gezonde_school

Alle deelnemers van het gebruikerspanel Gezonde School ontvingen in februari een vragenlijst met vragen over uiteenlopende onderwerpen over de Gezonde School (-aanpak). De resultaten zijn inmiddels bekend. Dit meldt Gezonde School.

Het gebruikerspanel bestaat uit professionals op school die waardevolle informatie kunnen bieden over de wensen en behoeften van henzelf en hun collega’s. Met deze input wil Gezonde School zorgen dat de onderdelen van Gezonde School en de landelijke ondersteuning vanuit het programma goed aansluiten bij wat scholen nodig hebben en bij wat werkt op scholen.

Resultaten

Zo werden de deelnemers onder andere bevraagd over de implementatiestappen van de Gezonde School-aanpak, het Leerplankader gezonde leefstijl en de Hoe gezond is jouw school-test. Benieuwd naar de antwoorden en wat we gaan oppakken? Bekijk de factsheet Resultaten gebruikerspanel Gezonde School februari 2018

Ook meedoen?

Bent u een onderwijsprofessional uit het so, po, vo of mbo en wilt u ook meedenken over inhoudelijke thema’s en vraagstukken? Meld u dan aan door te mailen naar info@gezondeschool.nl, o.v.v. 'Gebruikerspanel'. Of kijk voor meer informatie op Panelleden Gezonde School gezocht.

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids