Logo_logo_hrm_enhet_onderwijs

Op 28 november zal weer het jaarlijkse congres HRM & het Onderwijs plaatsvinden. Key note speaker dit jaar is Peter Heerschop, bekend als cabaretier, programmamaker acteur en columnist. Als Minister van Aanmoediging en Enthousiasme zal Heerschop uitleggen waarom hij denkt dat pedagogiek de basis van alle leren waarbij hij veel voorbeelden uit zijn eigen ervaringen zal geven. Voorbeelden om hard om te lachen, maar ook om veel van te leren. 

HRM & het Onderwijs is al 9 jaar – met jaarlijks ruim 250 deelnemers – het platform vóór & dóór HR, bestuur/directie en schoolleiders werkzaam in de onderwijssector. De dag staat in het teken van het delen van visies, kennis en praktijkervaringen met als doel de transformatie van leren en onderwijs samen vorm te geven en zo de onderwijskwaliteit te verbeteren.

Peter Heerschap stelt in zijn key note lezing dat plezier een belangrijke rol speelt in het leren. Leren gaat het makkelijkst als je je vrij voelt, als het leuk is om iets nieuws te leren en wanneer je erom kunt lachten als iets fout gaat. Daarvan geeft Heerschop diverse voorbeelden uit zijn eigen ervaringen. Ook laat hij met waargebeurde verhalen zien waarom iedereen zichzelf kan overtuigen waarom hij of zij echt belangrijk is. Dat geeft energie om met frisse zin weer aan de slag te gaan. Aan de slag met de transformatie van het leren en onderwijs, met passie voor vakmanschap. Kijk voor meer informatie over het programma op www.hrmenhetonderwijs.nl.

Momenteel zijn er al bijna 200 aanmeldingen voor het congres HRM & het Onderwijs. Er zijn maximaal 250 plaatsen  en vol = vol! Wil je er dinsdag 28 november bij zijn in het Spant in Bussum? Meld je dan snel aan via onze actiepagina en krijg 75,- euro exclusieve korting!

(Dit is een advertorial)