Logo_hrm_en_het_onderwijs

Maak gebruik van onze kortingscode en krijg maar liefst 50 euro korting op deelname aan het congres HRM en het Onderwijs (alleen non-profit) op dinsdag 27 november! Je neemt dan deel voor slechts 295 euro. Plus je mag gratis twee collega's meenemen. Om van deze dubbele korting gebruik te maken, meld je je aan via deze link en gebruik daarbij onze kortingscode HRMONDNOG.

Al 11 jaar – met jaarlijks 250 deelnemers – het platform vóór & dóór HR, bestuur/directie en schoolleiders werkzaam in de onderwijssector van voorschools onderwijs tot PO-VO-MBO-HBO-WO.

Deze dag staat in het teken van kennisoverdracht en kennisdeling. Komt u ook?

Toekomstlenig onderwijs: anders organiseren, leren en innoveren. Is HR klaar om te wenden?
Professionalisering van het onderwijs, strategische personeelsplanning, de docent van de toekomst, mobiliteitsvraagstukken en het verhogen van kwaliteit en innovatie van onderwijs vragen om continue wendbaarheid. Van toekomstbestendig naar toekomstlenig onderwijs. De afgelopen jaren zien we dat steeds meer scholen het onderwijs anders organiseren. Hoe kan je verder ontwikkelen tot professionele organisatie? Waar een ontwikkelingsgerichte leercultuur heerst van gezamenlijk verantwoordelijkheid nemen en van onderling vertrouwen? Waarom is het aanleren van 21e-eeuwse vaardigheden zo belangrijk? Deze veranderende onderwijsomgeving vraagt steeds meer om strategisch verankerd HR-beleid. De arbeidsmarktvraagstukken van vandaag kun je niet meer als eenling oplossen. Ook regionale samenwerking maakt het onderwijs rijker. Is HR klaar om te wenden?

Inspirerende visies door

 • Een nieuwe koers naar kwalitatief onderwijs; innovatief, maatwerk én uitdagend!
  Mariëlle van der Leeuw, Directeur HR, Koning Willem I college 's-Hertogenbosch
 • Maak je comeback! Veerkrachtig en vitaal onderwijs creëer je zelf!
  Hans van Breukelen, ex-voetbalinternational en RVC bij PSV. Onderwijskundige van huis uit.
  Benno Diederiks, Coach en ontwikkelaar van de comeback-methode
 • Onderwijs en arbeidsmarkt: HR als aanjager!
  Mariëtte Hamer, Voorzitter, Sociaal-Economische Raad (SER)
 • HR-uitdagingen vanuit TALIS - internationale lessen voor Nederland
  Eva van der Boom, Projectmanager Nederland, Partner/ onderzoeker MOOZ Onderzoek
 • Fluitend veranderen. Hoe kan HR sturing en inspiratie geven en werkplezier behouden?
  Bart van der Belt, Businesscoach, Auteur, Spreker en Trainer

Praktijkcases, workshops en interactieve sessies door onder meer:

Onderwijsstichting Arcade, Exact, Skils, Avans Hogeschool, NS Zakelijk, Stichting Rijdende School, Effectory, Foleta, Scholengroep Spinoza, SkillsTown, TK advocaten notarissen en Trendel Arbodienstverlening, LMC Academie Rotterdam en Arbeidsmarktplatform PO, Wijzer in Opvang en Onderwijs, RK Scholen VDMH en Academica Business College, Utrecht leert, 21education.org, Vernieuwingsschool Het Talent, Pact voor Kindcentra en CAOP, LAB Gedreven Onderwijs en Parlangi.

MET KORTING NAAR HRM & HET ONDERWIJS

We hebben nu een exclusieve korting van 50 euro voor je bedongen. Je krijgt dus een fijne korting en betaalt maar 295 euro (non-profit) voor dit educatieve congres.

Nieuwsgierig naar het programma van HRM en het Onderwijs? Bekijk deze hier en meld je daar direct aan voor het congres. Bij het aanmeldformulier vink je ‘ik heb een kortingscode’ aan, en vul je de code NOGDCT50O in. Zo krijg je maar liefst 15% korting op je deelname! Schrijf je op tijd in, want vol = vol!

Let op: ben je ook lid van een van de samenwerkende bedrijven waarmee CKCSeminars het congres organiseert? Vul dan alsnog de kortingscode in om slechts 295 euro te betalen! Zonder code betaal je namelijk 345 euro en da's toch zonde.

Door: Nationale Onderwijsgids