Logo_like_to_share

Van 9 tot en met 13 oktober is er weer Like to Share ON TOUR. De TOUR is een rondreizende beurs over de ICT en Onderwijs, die bestaat uit 5 regiobijeenkomsten in één week. De karavaan reist van 9 oktober in Rotterdam, via Utrecht, Eindhoven en Apeldoorn naar Drachten op vrijdag. U kiest de locatie die voor u dichtbij is en ontmoet daar de belangrijkste experts en aanbieders op het gebied van ICT. Iedere deelnemer krijgt u een persoonlijk programma, op maat gesneden voor de specifieke uitdagingen van uw school. 

Persoonlijk programma

Like to Share ON TOUR garandeert optimaal beursbezoek. Geen doelloos zwalken op de beursvloer. In plaats daarvan korte krachtige ontmoetingen met voorbereide professionals. Uw afspraken worden voorbereid: de experts kennen uw specifieke vragen. We plannen uw afspraken zo, dat u de voor u relevante presentaties en workshops niet hoeft te missen. Zo maakt u optimaal gebruik van uw dag! Er is plek voor maximaal 150 bezoekers per dag.

Waar gaat het over?

Wilt u meer weten over Chromebooks, iPads of oplossingen van Microsoft? Of wilt u meer weten over code en computational thing, 21st Century skills, of digitaal lesmateriaal en werken in de Cloud? Dan is deze beurs voor u!

Direct aanmelden
Bezoek de website
Download de brochure

Voor wie?

De TOUR wordt bezocht door professionals uit het primair en voortgezet onderwijs. Eerdere edities werden beoordeeld met een 8 door de bezoekers.

Bestuurders (5 procent),
Directies (22 procent),
ICT-coördinatoren (33 procent en
Leraren (23 procent).

(Dit is een advertorial van Like to Share ON TOUR)