Normal_a_o_kamer

Wie denkt niet graag terug aan schoolreizen? Wellicht was dat de eerste echte keer dat je een grote stad hebt bezocht? De student ziet een schoolreis vaak als stressvolle dagen, met een vol programma en veel winkelen en intensieve tijden met goede vrienden. Uit de docenten hun oogpunt is het veel organisatie, veel concentratie en vooral veel verantwoording voor veel jonge mensen.  

Vanaf dit punt ondersteunt de ervaren Budgetketen A&O, leraren en haar studenten. Sinds 15 jaar is A&O een groepenspecialist en herbergt stadstoeristen in kleine en grote groepen tegen goede prijzen. A&O ligt altijd centraal, wat reizen met de bus en/of trein ideaal maakt. Alle studenten worden waar mogelijk op één etage in het hotel ondergebracht, waarbij naar budget en wensen eenpersoonskamers, tweepersoonskamers en meerpersoonskamers gekozen kunnen worden. Alle kamers zijn voorzien van comfortabele bedden, spiegels, kasten (afsluitbaar met slot), gratis Wi-Fi en een eigen badkamer, toilet, 2in1 douchegel, haardroger en tissues.

Een aantrekkelijk voordeel voor scholen is de vrijplaatsregeling. Vanaf iedere 20e betalende gast ontvangt de groep een eenpersoonskamer of een tweepersoonskamer (alternatief: 2 bedden in een dorm) kosteloos. Des te meer mensen overnachten, des te meer vrije plaatsen vergeven worden. Een variërend All You Can Eat-ontbijt is voor groepen altijd in de overnachtingsprijs inbegrepen. Lunchpakketten, middag- en avondeten kunnen zowel online als in het hotel worden bijgeboekt. De wisselende menu’s zijn altijd met een vegetarische optie en kunnen op allergieën en voorkeuren als kosher en halal worden aangepast. A&O biedt daarnaast Ticketservice, biljart, tafelvoetbal, een leeshoek en sky-programma’s in de lobby’s.

Docenten en begeleiders profiteren tijdens het verblijf in A&O van een privélounge met banken en een werkplek met printer, fax en een vaste telefoon. Voor het geven van een briefing of het bespreken van het dagprogramma stelt A&O een vergaderruimte ter beschikking. Bij het inchecken ontvangt de groepsleiding een 'Special Guest kaart', waarmee kosteloos frisdrank, koffie en thee kan worden besteld.

Een belangrijk aspect van een schoolreis is onder andere de veiligheid in de avond. Zeker hostels zijn altijd druk en in beweging, waardoor de lobby het potentieel biedt om met vele internationale gasten kennis te maken. De A&O Security wordt speciaal geschoold om rust te bewaren in en rondom het hotel. Iedere student ontvangt een armband, deze biedt de garantie dat minderjarigen geen alcohol ontvangen in het hotel.

Een groot pluspunt voor de docenten is het makkelijk boeken in onze portaal. De A&O website laat direct de actuele beschikbaarheid betreffende kamers en bedden zien en geeft daarnaast de totaalprijs weer. De ingevulde wensen worden na een succesvolle verzending 14 dagen opgeslagen zodat de school gemeenschappelijk kan bepalen of de reis doorgaat. 

(Dit is een advertorial)