Logo_afbeeldingfilmdag30012016

CNV Onderwijs organiseert op zaterdag 30 januari 2016 een filmdag met aansluitend een netwerkborrel in Utrecht, Arnhem en Leeuwarden. De verschillende locaties zijn Filmtheater 't Hoogt Utrecht, Focus Filmtheater Arnhem en Slieker Film Leeuwarden. Leden hebben gratis toegang tot de filmdag en niet-leden betalen 10 euro. De filmdag begint om 12.00 uur 's middags en eindigt rond 16.00 uur. De filmtitel houdt CNV Onderwijs nog even geheim.

De film haakt in op enkele actuele onderwerpen waaronder asielbeleid, regeldruk in het onderwijs en rouwverwerking. Initiatiefnemer Arno van Zanten: “Door het succes van de vorige filmdag willen we ook dit jaar weer aansluiten bij actuele onderwerpen in het onderwijs. Mijn ervaring is dat onderwijsmensen het beste willen voor leerlingen en studenten en zij hebben dus te maken met alles wat op leerlingen en studenten afkomt. Het kan dan heel prettig zijn om via een film op situaties in je werk te reflecteren met collega's van andere scholen ervaringen, ideeën en tips uit te wisselen onder het genot van een drankje.”

CNV Onderwijs is niet alleen een vakbond, maar ook een vakvereniging die mensen uit het onderwijs elkaar laat ontmoeten. De filmdag is daarom alleen toegankelijk voor mensen die werkzaam zijn in de onderwijssector.

Kijk je ook mee? Meld je aan via www.cnvfilmdag.nl

© Nationale Onderwijsgids