Normal_kinderen_les_tekenen_spel_klas
Op donderdag 15 oktober organiseert vakbond CNV een bijeenkomst voor onderwijsondersteuners. Mensen die ondersteuning bieden op een school, kunnen bij de bijeenkomst terecht voor loopbaanadvies. Aanmelden kan tot 8 oktober. Dit meldt CNV. 
De loopbaanbijeenkomst is bedoeld voor onderwijsondersteuners tot schaal 7. De CNV Onderwijs Academie en de stuurgroep Onderwijs Ondersteunend Personeel (OOP), de organisatoren, hebben de bijeenkomst interactief en inspirerend opgezet. Deelnemers kunnen zelf kiezen waarmee ze aan de slag gaan. Enkele onderdelen zijn: het helder maken van ambities, gesprek met een coach over de loopbaan en een stappenplan om ambities bespreekbaar te maken binnen de werkplek. 
 
Deelname is gratis voor CNV leden. Ook niet-leden zijn welkom, maar voorwaarde voor deelname is wel dat zij lid worden. De bijeenkomst vindt op donderdag 15 oktober van 16.00 tot 20.00 uur plaats in Utrecht (Tiberdreef 4). Deelnemers ontvangen een certificaat. Kijk voor meer informatie op www.cnvo.nl. 
 
© Nationale Onderwijsgids