NOT2015

Van 27 tot en met 31 januari wordt de NOT 2015 gehouden in de Jaarbeurs Utrecht. Tijdens deze Nationale Onderwijs Tentoonstelling wordt het de bezoeker mogelijk gemaakt om in één dag een update te krijgen van alle innovaties in onderwijsland. Voor het eerst dit jaar richt de beurs zich ook op professionals uit de kinderopvang, naast de al bestaande focus op professionals in het PO, VO en MBO. 

NOT 2015 richt zich op leraren en docenten, directie, bovenschools management, facilitair managers, ICT-coördinatoren en alle andere onderwijsprofessionals in PO, VO en MBO. Met het gedeelte 'Het jonge Kind' bedient de vakbeurs nu ook professionals uit de kinderopvang en voor jonge leraren is er het Young Professionals-programma. 
 
De verschillende onderwijssegmenten zijn deze editie per beursvloer ingedeeld. Zo hebben de sectoren PO, VO en MBO een eigen entree en een eigen gedeelte van de beursvloer. De bezoeker kan zich onderdompelen in de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen in het onderwijs. Zo heeft techniek de toekomst en geeft TechniekTalent.nu meerdere workshopsessies over dit onderwerp. 
 
Naast aandacht voor techniek wordt er gesproken over mediawijsheid. Zo kun je De bibliotheek op school vinden in hal 9 bij stand B120, staat de NTR op 10.C020 en vind je Kennisnet op 11.A024. Natuurlijk zijn wij ook zelf aanwezig. Je vindt de stand van de Nationale Onderwijsgids bij 10.F060. We zien u graag daar!
De toegang tot de beurs is gratis als u zich vooraf registreert
 
© Nationale Onderwijsgids
 
Alvast sfeer proeven? Bekijk dan hier whitepaper 1, 2 en 3 die Techniektalent.nu speciaal voor de NOT schreef.