Normal_mbo_eten

Het Servicepunt examinering mbo biedt gratis workshops aan over alle fases in het examineringsproces (plan, do, check, act). De workshops zijn bedoeld voor medewerkers van mbo-scholen die een taak hebben bij examineren. Dit meldt de MBO Raad. 

Deelnemers krijgen tijdens de workshops inspiratie en handreikingen op het gebied van examinering in het middelbaar beroepsonderwijs. Daarnaast leren de deelnemers ook andere medewerkers, van andere scholen, kennen. Er worden verschillende workshops georganiseerd. Iedere workshop richt zich op een specifieke doelgroep (stafmedewerkers examinering, examencommissieleden, managers, team- of opleidingscoördinatoren of cvb-leden). Bekijk hier het overzicht met workshops en wanneer u deze kunt bijwonen. 
 
De workshops vinden plaats bij de MBO Raad in Woerden en duren 4 tot 6 uur. Geïnteresseerden kunnen zich via examineringmbo@mbodiensten.nl aanmelden voor een workshop. In de mail dient de naam van de gewenste workshop, uw naam en functie vermeld te worden. Wanneer meerdere collega’s voor een workshop wil inschrijven, dan is het ook mogelijk de workshop op uw school te verzorgen. Neem hierover contact op met het servicepunt.
 
© Nationale Onderwijsgids