Not beurs logo

De Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) 2013 vindt komende editie van dinsdag 22 tot en met zaterdag 26 januari 2013 weer plaats in Jaarbeurs Utrecht. De vakbeurs is, na online registratie, gratis te bezoeken. Voor onderwijsprofessionals in het primair, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs is de NOT een must. Ook in 2013 zijn er weer volop activiteiten voor u: van de Kinderboekenstraat tot de Onderwijs Academie en van het Young Professional Programma tot het Leermiddelplein. En dit is nog maar een kleine greep uit het veelzijdige aanbod.

Het thema van NOT 2013 is ‘Ambities realiseren’. En dat thema vindt u in het programma terug. Zo ook binnen de Onderwijs Academie. Hier komen in workshops, keynotes en presentaties dagelijks actuele onderwerpen uit uw werkveld aan de orde. Het programma is samengesteld door én voor professionals uit het onderwijs. Praktisch en zeer functiegericht!

Naast het activiteitenprogramma is er voor u natuurlijk ook een uitgebreid aanbod aan producten en diensten, zoals algemene leermiddelen, presentatiemiddelen, schoolbouw en schoolinrichting, facilitaire producten en diensten en overheidsinitiatieven.

Kinderboekenstraat
De Kinderboekenstraat is inmiddels  vaste prik tijdens de NOT. Hier vindt u de grootste verzameling van aanbieders van kinderboeken bij elkaar. Dit jaar doen in totaal ruim 20 deelnemers mee aan de Kinderboekenstraat. Ook de Dyslexiestraat is een begrip op de NOT en de komende editie kunt u in deze bijzondere straat weer de specialisten op het gebied van dyslexie ontmoeten.

NOT-beurs 2013

Leermiddelenplein
Maar er zijn deze editie natuurlijk ook nieuwe onderdelen op de beurs te vinden. Educatieve uitgeverijen zijn in nog grotere aantallen aanwezig door de introductie van het Leermiddelenplein in hal 11, waar diverse uitgeverijen tal van aantrekkelijke demonstraties geven van hun nieuwste producten en diensten. Op dit plein vindt tevens een managementcongres plaats voor alle onderwijssectoren. En voor wie  antwoorden zoekt over het ontwikkelen, financieren en organiseren van de huisvesting van kindvoorzieningen kan terecht bij Vraagbaak Ruimte OK. Deze vraagbaak dient tijdens de beurs als centraal en onafhankelijk aanspreekpunt voor directie, bestuurders en facilitair managers van  PO, VO, kinderopvang en gemeenten.

Goede voorbereiding een must
De organisatie van de NOT roept bezoekers op zich van te voren online goed te oriënteren op het aanbod van de vakbeurs. Dit aanbod is namelijk zo breed dat een goede voorbereiding een must is. Op die manier wordt uw beursbezoek optimaal benut.

De NOT (Nationale Onderwijstentoonstelling) is dé vakbeurs voor onderwijsprofessionals. Nergens vindt u zo’n compleet aanbod voor alle onderwijssegmenten. Alle sectoren van het onderwijs zijn vertegenwoordigd. Ruim 400 exposanten brengen u het nieuwste van het nieuwste uit de markt. De vele congressen en workshops zorgen voor een hoog kennisgehalte.

Data, locatie en openingstijden
Data  : Dinsdag 22 t/m zaterdag 26 januari 2013
Locatie  : Jaarbeurs Utrecht, hal 7 t/m 12
Openingstijden : Dagelijks van 9.30 tot 17.00 uur

Registratie
U kunt zich online registeren voor een gratis bezoek aan de NOT 2011. Bezoek hiervoor de website www.not-online.nl en klik op het tabblad ‘Registreren’. Op de website vindt u daarnaast veel informatie over het beursprogramma, de exposanten en het ruime aanbod van activiteiten en gratis workshops.

© Nationale Onderwijsgids
- advertorial -