Ingrado heet Corien van Starkenburg welkom als nieuwe bestuurder

Tijdens de Algemene Vergadering op 21 april hebben de leden van Ingrado ingestemd met de voordracht van een nieuwe bestuurder. Per 1 augustus is Corien van Starkenburg benoemd als nieuwe bestuurder van Ingrado. De huidige bestuurder Carry Roozemond stopt per 1 oktober 2022 als bestuurder. Dat is het moment waarop de nieuwe bestuurder aan een nieuw strategisch vijf jaren plan kan werken. Dat meldt Ingrado.

Corien van Starkenburg heeft ruime bestuurlijke ervaring als wethouder waarbij ze ook onderwijs in haar portefeuille had. Ze heeft veel werkervaring in het onderwijs, een goed netwerk en kent het werkveld vanuit haar eigen ervaring als docent maar ook als meer-scholen directeur. 

Recht op onderwijs en ontwikkeling 

“Het is voor mij een grote eer dat ik word voorgedragen als bestuurder van Ingrado. Ingrado staat voor bescherming van het recht op onderwijs en ontwikkeling. Ik zie het als een mooie uitdaging om sturing te mogen geven aan dit doel op landelijk niveau, waarbij ik een bijdrage mag blijven leveren aan de ontwikkeling van jongeren,” aldus Corien van Starkenburg. 

Ingrado kijkt er naar uit samen met Corien aan de doorontwikkeling van de vereniging en het kenniscentrum Ingrado te werken. 

Door: Nationale Onderwijsgids