Ieder(in), Denk Anders Debat

Ben jij tussen de 16 en 27 jaar, heb je een beperking of chronische ziekte? Praat dan op 6 februari mee tijdens het Denk Anders Debat. Het Denk Anders Debat is voor jongeren en gaat over onderwijs, stage en het vinden van werk of vrijwilligerswerk. We bespreken goede voorbeelden, knelpunten en gaan met elkaar op zoek naar oplossingen. Dit meldt Ieder(in).

Het debat gaat over onderwijs, stage en het vinden van werk of vrijwilligerswerk. We bespreken goede voorbeelden, knelpunten en gaan met elkaar op zoek naar oplossingen. Jongeren delen hun persoonlijke ervaringen met het opbouwen van een zelfstandig leven. Tegen welke drempels zijn zij aangelopen? En hoe hebben ze deze overwonnen? Samen met politici, beleidsmakers en werkgevers kijken we hoe we deze drempels in de toekomst kunnen wegnemen.
 

Meewerken aan DAD

Iedereen kan een bijdrage leveren aan het Denk Anders Debat, zowel vanuit de zaal als op het podium. Jongeren met een beperking of chronische ziekte, maar ook mensen die met en voor jongeren werken zoals docenten, politici, werkgever en beleidsmakers.
 
Het Denk Anders Debat vindt plaats op donderdag 6 februari van 17.00 tot 19.30 uur bij Stichting Welzijn Doven Amsterdam (SWDA) in Amsterdam. Aanmelden kan via deze link.
 
Benieuwd naar het Denk Anders Debat van vorig jaar? Bekijk hier een video over het Denk Anders Debat in Tilburg.
 
Door: Nationale Onderwijsgids