Normal_vrouw_werk_student_personeel343

Staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat geeft 19 april 2018 het startsein voor de StartupDelta Summit: het grootste innovatie-evenement in Nederland. Zij wordt ontvangen door StartupDelta ambassadeur prins Constantijn van Oranje en commissaris van de Koning Clemens Cornielje. Dit meldt provincie Gelderland.

Dit jaar vindt de StartupDelta Summit plaats op het Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem, een vernieuwend complex voor duurzaam en industrieel ondernemen. De verwachtte 2.000 deelnemers gaan tijdens talkshows, break-out sessies, battles, challenges en debatten aan het werk. Samen formuleren zij antwoorden op de vraag hoe we het enorme innovatie-potentieel van Nederland maximaal kunnen benutten.

Mona Keijzer opent het hoofdprogramma en start op het hoofdpodium de talkshow over de bijdrage van ‘breakthrough technologies’ aan de uitdagingen van morgen. Aansluitend vinden alle werksessies plaats. Erz ijn op het innovatieplein live demonstraties te zien van de nieuwste toepassingen van doorbraak technologieën door startups in Nederland.

Op het hoofdpodium gaat het programma verder met een talkshow over Vrouwen & Tech en het belang van inclusiviteit. Staatssecretaris Knops gaat in op de samenwerking tussen overheid en startups. De Summit sluit af met Startup ambassadeur Constantijn van Oranje, die de plannen van StartupDelta voor de komende periode zal toelichten.

Ga naar de website van StartupDelta Summit voor het volledige programma-overzicht, de sprekers en ticketverkoop (speciale tarieven voor startups en studenten): www.startupdeltasummit.com.

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids