Normal_studenten__laptop__digitaal__hbo__uni__studeren__werken__groep

Van slimme deelauto’s tot het verwarmen van woningen met water uit de Rijn. Meer dan 400 studenten, startups en ondernemers dienden voorstellen in voor de zes challenges van ‘Gelderland daagt je uit!’. Hiermee daagde de provincie innovatieve ondernemers uit om nieuwe oplossingen te zoeken voor de uitdagingen van morgen. Uitdagingen op het gebied van voedselzekerheid, klimaat, zorg, verkeer en sport. De dertig genomineerden pitchen 9 april 2018 hun plannen op de StartupDelta Summit in Arnhem. Dit meldt provincie Gelderland.

Gelderland daagt je uit!

Provincie Gelderland is 19 april 2018 gastheer van de StartupDelta Summit. Het grootste innovatie-evenement voor startende en groeiende ondernemers in Nederland. Onderdeel van het programma is ‘Gelderland daagt je uit!’ met zes maatschappelijke vraagstukken waarvoor de denkkracht in de samenleving wordt ingezet.

Pitchen op StartupDelta Summit

De ruim 400 voorstellen zijn geanalyseerd en beoordeeld door een jury van deskundigen van onder andere OostNL, Food Valley, de HAN en het Ministerie van Defensie. Na een zorgvuldige selectie zijn dertig inzendingen genomineerd. Zij ‘pitchen’ hun plan 19 april 2018 op de StartupDelta Summit en maken kans op een investering van provincie Gelderland.

Kijk op startupdeltasummit.com voor het volledige programma-overzicht, de sprekers en ticketverkoop (speciale tarieven gelden voor startups en studenten).

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids