Normal_netwerk__samen__samenwerken

Op 12 juni 2017 vindt de EduHackathon plaats. Op deze dag is er voor iedereen die iets met het onderwijs heeft de gelegenheid om in een team te werken aan onderwijsverbetering. Samen met professionals wordt in één dag gewerkt van idee naar concreet product. Dit meldt Eduhackathon.nl. 

Op de EduHackathon worden concrete producten ter verbetering van ons huidige onderwijs ontwikkeld met inbreng van professionals. In een team wordt een dag lang gewerkt aan een onderwijsvernieuwing dat een antwoord kan zijn op één van de gestelde vraagstukken. Hierbij is het doel om van een (eerste) idee tot een feitelijk product te komen binnen een dag. Tijdens dit proces wordt het team geïnspireerd en geholpen door experts.
 
Thema’s die centraal staan deze dag zijn onder andere het eigenaarschap van leerlingen, het creëren van gelijke kansen voor iedereen en het imago van de docent.
 
De EduHackathon is voor iedereen met hart voor onderwijs die gelooft dat het altijd beter kan. Het vindt plaats op 12 juni van 9.00 uur tot en met 18.00 uur in Doorn. Deelname is gratis. 
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids