Normal_download__1_

Donderdag 1 december organiseren journalistiekstudenten van Windesheim een volgende editie van Uitgelicht. Te gast is Twan Huys tijdens deze gastcollegereeks. Dit meldt Windesheim.

Uitgelicht is een gastcollegereeks georganiseerd door studenten van de opleiding Journalistiek van Windesheim. Tijdens elke editie is een inspirerende journalist te gast die een inkijkje geeft in zijn of haar journalistieke carrière. Eerdere gasten waren onder ander Rick Nieman, Eva Jinek, Matthijs van Nieuwkerk en Dionne Stax. 
 
Twan Huys is de eerstvolgende gast die plaatsneemt op het podium van Uitgelicht. Huys is presentator van Collegetour, een van de drie presentatoren van Nieuwsuur en auteur van verschillende boeken. Recent verscheen van zijn hand het boek ‘De Clintons’. Als voormalig Amerika-correspondent voor NOVA hield hij ons de afgelopen periode up-to-date over de Amerikaanse verkiezingen. Op donderdag 1 december zijn de rollen voor één keer omgedraaid en wordt de presentator van College Tour in een vergelijkbare setting het hemd van het lijf gevraagd. 
 
De bijeenkomst is kosteloos toegankelijk en vindt plaats in het X-gebouw van Windesheim. De zaal is vanaf 14.00 uur geopend, het programma start om 14.30 uur. Aanmelden is niet nodig. 
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids