Normal_leren_schrijven__kind__pen__taal__po

Beheersing van de Nederlandse taal is dé sleutel om mee te kunnen doen in de samenleving. Taalvaardige leerlingen kunnen zich makkelijker kennis en vaardigheden eigen maken, zowel binnen het taalonderwijs als binnen andere vakken. Hoe kunt u ervoor zorgen dat alle kinderen op uw school of in uw klas beter worden in taal? Hoe gaat u om met taalzwakke leerlingen? Concrete antwoorden krijgen deelnemers tijdens de Taalconferentie po en so in Rotterdam. 

Na een inleiding van Erik van Schooten over taal leren, zijn er workshops over de Taalkit, Denkkracht, talige speelleeromgeving voor kleuters, meertaligheid, schrijven, leesmotivatie en taalbeleid. Na afloop krijgen de deelnemers een Taalkit mee naar huis.

De conferentie is bedoeld voor leerkrachten groep 1 tot en met 8, taalcoördinatoren, leesspecialisten, logopedisten, intern begeleiders en directeuren in het primair en speciaal onderwijs. De conferentie is op woensdag 7 december van 13:00 tot 17:00 uur in Rotterdam. De kosten zijn 225 euro per deelnemer. Meer informatie over de conferentie is te vinden op de website van de CED Groep.

(Dit is een advertorial)