Normal_schoolzwemmen_zwemmen_zwembad

De Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) gaat samenwerken met sportaanbieder Get Flexible in het KNZB bad in Zeist. Get Flexible gaat het zwembad gebruiken voor haar zwemconcept Watercollege. Het KNZB bad Zeist blijft daarnaast het trainingsbad voor o.a. waterpolo topsport, opleidingen en trainingskampen. Dit meldt de KNZB.

Het programma van het Get Flexible Watercollege zal in eerste instantie bestaan uit zwemles, zwemtrainingen en personal (zwem)training en wordt later verder uitgebreid. Uiterlijk 1 januari wordt gestart met SuperSpetters, de zwemlesmethode van de KNZB. SuperSpetters is door de KNZB ontwikkeld na jarenlang onderzoek en pilots. Met deze zwemlesmethode leren kinderen op een leuke en veilige manier zwemmen. Door met kleine groepjes te werken, is er voldoende aandacht voor ouder en kind.
 
Hans Veldhuizen, eigenaar van Get Flexible zegt hierover: “Onze groeps-en privélessen voor kinderen zijn al gebaseerd op veel aandacht voor de wensen van ouder en kind, veel flexibiliteit in uren en instructeurs die plezier maken tijdens de zwemles. Superspetters biedt daarbij een mooi programma om kinderen in 10 maanden met twee lessen per week het volledige diploma te laten behalen! Daarnaast is bewegen in water een van de fijnste manieren om fit te worden en te blijven.” 
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids