Normal_stichting_aanzet

Stichting Aanzet adviseert en begeleidt op het gebied van opvoeding en educatie. Zo bieden ze diverse cursussen aan. Door de brand van 7 maart keert de organisatie niet meer terug naar haar werkplek aan de Parallelweg 2. Dit is duidelijk geworden nadat het college van burgemeester en wethouders bekend heeft gemaakt dat het voormalige belastingkantoor gesloopt wordt. 

Door de brand heeft het hele gebouw roet-en waterschade opgelopen en in een deel is asbest aangetroffen. Daarenboven is de constructie van het gebouw zodanig aangetast, dat het niet meer zal worden opgebouwd. Voorlopig blijft de stichting haar basis houden in het gemeentepand aan de Galgkade 3, waar ook Minters en de politie een tijdelijk onderkomen hebben. Alle cursussen en projecten blijven gewoon doorgaan.

“Aan de Galgkade zijn wij te bezoeken op de eerste etage (ingang naast de Bloedbank). Ons extern ICT-bedrijf heeft een aantal laptops geplaatst en ervoor gezorgd, dat wij via ons bekende mailadres bereikbaar zijn (info@stichtingaanzet.nl). Telefonisch zijn wij gewoon bereikbaar op ons bekende nummer: 010 - 2322111", zegt Alies Spliet van de stichting.

Stichting Aanzet laat binnenkort weten met welke nieuwe projecten en cursussen zij inmiddels gestart zijn. Meer informatie over de stichting of welke cursussen zij aanbieden is te vinden op de website

© Nationale Onderwijsgids