Normal_buitenland__vrijwilligerswerk__school__lezen

Op zaterdag 21 maart organiseert Wereldwijzer een landelijke voorlichtingsdag over vrijwilligerswerk in het buitenland in UniC Utrecht. Deze dag is een initiatief van verschillende organisaties om meer Nederlanders te inspireren en te informeren over vrijwilligerswerk in het buitenland. Naast de informatiemarkt waar alle organisaties staan, worden ook presentaties gegeven en kan men workshops volgen. Dit meldt Stichting Wereldwijzer.

Op deze dag komt men alles te weten over vrijwilligerswerk in het buitenland. Meer dan dertig organisaties en instellingen slaan de handen ineen om alle vragen te beantwoorden en er staan ook studenten klaar die over hun eerdere ervaringen vertellen. De inloop voor de informatiemarkt is tussen 11.00 uur en 16.00 uur. Onder andere Nuffic is aanwezig voor meer informatie over beurzen in het buitenland en ook de GGD is er om inlichtingen over vaccinaties te geven.

Meer informatie over de voorlichtingsdag is te vinden op de website. Hier kunnen geïnteresseerden zich ook gratis aanmelden.

© Nationale Onderwijsgids