Logo_logo
De Louwsma Beheer Groep (LBG) neemt per 1 januari 2015 Stavoor Training & Advies over. Stavoor voert onder andere een groot scala aan cursussen en trainingen uit op het terrein van medezeggenschap, Pensioen in Zicht en trainingen gericht op een betere inzetbaarheid van medewerkers (bijv. omgaan met agressief gedrag). Dit meldt Louwsma Beheer Groep. 
 

Patrick van den Hemel, directeur Stavoor: "Wij waren op zoek naar een grotere en financieel sterke partij, die onze dienstverlening zou kunnen aanvullen en versterken. Uit een verdere verkenning bleek dat de samenvoeging bij LBG veel voordelen bood. Beide bedrijven zijn onder meer actief op het terrein van de duurzame inzetbaarheid van werknemers, waarbij de dienstverlening van beide organisaties perfect op elkaar aansluit." 

Stavoor heeft vestigingen in Helvoirt, Nijmegen, Deventer en Bakkeveen. In Oost-Nederland is Stavoor actief op het terrein van re-integratiecoaching. In Noord Nederland voert Stavoor Inburgeringsopleidingen uit. Bij Stavoor werken ruim 40 medewerkers. Tot de klanten van Stavoor behoren veel non-profit-organisaties zoals de Belastingdienst, Rijkswaterstaat en vele gemeenten. Tevens ondersteunt Stavoor middels training en advies diverse zorg-en onderwijsinstellingen.
 

 © Nationale Onderwijsgids