Normal_pesten23534

Wegens grote belangstelling organiseert PPSI op 8 december 2014 nogmaals de studiedag ‘vertrouwenspersoon in de rol van anti-pestcoördinator’. Deze studiedag voor geschoolde vertrouwenspersonen in het primair en voortgezet onderwijs zorgt ervoor dat zij goed voorbereid zijn op de nieuwe Wet sociale veiligheid op school. Dit meldt Stichting School en Veiligheid. 

De Wet sociale veiligheid op school , die naar verwachting in het schooljaar 2015-2016 van kracht wordt, verplicht scholen te beschikken over een vertrouwenspersoon bij wie ook de taken van een anti-pestcoördinator kunnen worden ondergebracht.
 
Naast informatie en inzicht hoe de vertrouwensfunctie op de juiste wijze te combineren is met de nieuwe taken, maken deelnemers van deze studiedag ook kennis met een aantal anti-pestprogramma’s. De studiedag is bedoeld voor geschoolde interne vertrouwenspersonen en hun directieleden uit het primair en voortgezet onderwijs.
 
De studiedag is van 10.00 tot 16.00 uur en wordt gehouden in de Aristo Accommodaties in Utrecht-Lunetten. Voor meer informatie klik hier.
 
© Nationale Onderwijsgids