Logo_windesheim

Windesheim opent op woensdagavond 21 mei zijn deuren voor mensen die klaar zijn voor dé volgende stap in hun carrière en zich willen om- of bijscholen. Ze kunnen kiezen uit ruim honderd verschillende opleidingen. Tijdens de voorlichtingsrondes van de verschillende opleidingen en op de informatiemarkt kunnen bezoekers zich oriënteren en al hun vragen stellen. 

Het opleidingsaanbod voor professionals bestaat uit ruim honderd opleidingen op het gebied van Leiderschap en Management, Accountancy en Controlling, Coaching en Supervisie, Educatie, Gezondheid en Welzijn, Techniek en ICT en Marketing, Communicatie en Media. Om studerende werkenden tegemoet te komen worden de opleidingen in verschillende vormen aangeboden: deeltijd-, duale, post-hbo- en masteropleidingen, cursussen, Associate degrees en opleidingen via afstandsleren. 

Programma en aanmelden
Vanaf 18.30 uur kunnen geïnteresseerden zich oriënteren op het opleidingsaanbod en advies inwinnen over de studiemogelijkheden op de informatiemarkt in het X-gebouw. Om 19.00 en 20.00 uur zijn er voorlichtingsrondes van de opleidingen met uitgebreide informatie over de vorm en inhoud. Op windesheim.nl/openavond kan men zich aanmelden en kan het programmat worden gedownload. Aanmelders krijgen een bevestiging per e-mail.

© Nationale Onderwijsgids