Logo_cps

Vanaf 15 oktober 2013 ontwikkelt en distribueert EDG Media onder het CPS label alle CPS publicaties. EDG zorgt ook voor de promotie en verkoop via haar kanalen. CPS legt daarmee haar eigen focus meer op het advieswerk en het geven van trainingen in de CPS academie. Door deze samenwerking blijft het CPS label bestaan.

"Dit is een typische win-win situatie", aldus Suzan Koning, algemeen directeur van CPS Onderwijsontwikkeling en advies. "Onze consultants zullen hun kennis in publicaties blijven delen met het onderwijsveld, maar onze publicaties zullen nog beter over het voetlicht kunnen worden gebracht door de unieke kwaliteiten van EDG als uitgeefpartner."

EDG directeur Erik Trimp: "Wij verbinden de hele onderwijsketen van professionals, ouders en leerlingen en willen hen met relevante informatie verder helpen. CPS is een organisatie die zulke relevante informatie in huis heeft. We werken al een tijdje samen, en ik ben er trots op dat die samenwerking op deze manier nog intensiever wordt."

De publicaties van CPS zijn beschikbaar via www.cps.nl/publicaties.

© Nationale Onderwijsgids