Logo_logo_techniektalent.nu__techniek

In de techniek werken wereldverbeteraars en creatievelingen, carrièrejagers en uitvinders, mensen-mensen en sleutelaars. Neem het project Afsluitdijk van Daan Roosegaarde, een prachtig voorbeeld van design en innovatie. Of zorgrobot Alice, het maatje van eenzame ouderen. En excursies in de klas met virtual reality. Voor iedere leerling kan er binnen techniek wel iets zijn wat zijn of haar interesse kan wekken. Hoe help je leerlingen de wereld van techniek ontdekken?

Het is een vraag die veel professionals uit het voortgezet onderwijs bezighoudt, gezien de reacties en verzoeken die TechniekTalent.nu kreeg uit het werkveld. Een recente vraag: is er ook een poster van de 7 werelden van techniek?

Poster aanvragen

TechniekTalent.nu is ermee aan de slag gegaan en het resultaat kunt u nu kosteloos bestellen. Geeft u de poster een plek in het klaslokaal? Een mooie gelegenheid om het gesprek met uw leerlingen aan te gaan en de lesstof te koppelen aan één van de werelden van techniek! Want in de 7 werelden is voor iedere leerling wel iets te vinden dat aansluit bij zijn of haar interesse en belevingswereld.
 
 
(Dit is een advertorial)