Logo_marant_logo_roze

Ik kan het wel!

- Kan uw leerling wel een steuntje in de rug gebruiken bij het aangaan en onderhouden van sociale contacten met vriendjes en/of volwassenen? Bij Marant krijgt een kind de kans om de sociale vaardigheid te vergroten!
- Krijgt uw leerling klamme handen en wiebelende benen zodra het hoort dat er een toets of spreekbeurt aankomt? Dan is uw kind/leerling een goede kandidaat voor de groep faalangstreductie.
- Verschuilt uw leerling zich het liefst achter u in meer onbekende situaties, heeft het een verminderd zelfbeeld of vindt hij/zij het moeilijk om voor zichzelf op te komen? De behandeling gericht op weerbaarheid is dan een stap in de goede richting.
- Merkt u als leerkracht dat uw leerling wel erg veel bewegingsonrust in het lijf heeft en vaak snel en impulsief reageert? De behandeling gericht op gedragsregulatie kan dan helpen om eerst na te denken en dan pas te doen. 

Naast locatie Elst biedt Marant nu ook op onze andere locaties in Leerdam, Apeldoorn en Oss de volgende groepsbehandelingen aan:
Weerbaarheid (8 t/m 12 jaar)
Faalangstreductie (8 t/m 12 jaar)
Sociale Vaardigheden (5 t/m 8 jaar)(8 t/m 12 jaar)
Gedragsregulatie (8 t/m 12 jaar)
Denkt u bij bovenstaande meteen aan een leerling in uw klas? Kijk dan hier voor meer informatie. Deze behandelingen met een groepsgrootte van zes tot acht kinderen worden grotendeels vergoed door de zorgverzekeraar
Hyperlink:
http://www.marant.nl/primair-onderwijs/start-gedragsbehandelingen-marant-in-het-nieuwe-schooljaar/

© Nationale Onderwijsgids