jongeren en techniek

In een goed LOB-programma is samenwerken met bedrijven onmisbaar: het helpt leerlingen een beeld te vormen over hun toekomstmogelijkheden en daar goede keuzes in te maken. Voor middelbare scholen en basisscholen presenteren wij - Jet-Net & TechNet -  handige tools om samen te werken met bedrijven. Maak kennis met de Jet-Net & TechNet Routeplanner. 

Wil je je leerlingen laten ervaren hoe belangrijk techniek en wetenschap in onze maatschappij zijn? Door samen te werken met bedrijven kun je techniek en het belang van onderzoekende en ontwerpende vaardigheden goed tastbaar maken voor leerlingen. Samenwerken met bedrijven is belangrijk bij een goed LOB-programma, het helpt leerlingen een beeld te vormen over hun eigen toekomstmogelijkheden en daar goede keuzes in te maken. Ook bij wetenschap- en techniekonderwijs op de basisschool is er veel te winnen bij een goede samenwerking met bedrijven.  

 

Tips & trics voor scholen Maak gebruik van het mooie aanbod voor basisscholen en middelbare scholen in de vorm van de Routeplanner. Hierin vind je overzichtelijk alle stappen die je als school kan nemen met behulp van de handige tools die wij de afgelopen jaren ontwikkelden. Van kant en klare inspiratielessen tot online gastlessen en veel checklists en tips en inspiratie. Aan de slag met de Routeplanner dus! 

 

De links naar de Routeplanner: