7 werelden van techniek

Expeditie 7 werelden van techniek is een digitaal platform van Jet-Net & TechNet waar leerlingen de 7 werelden van techniek kunnen onderzoeken, ontdekken en ervaren. Ruim een jaar geleden werd de Expeditie voor de bovenbouw van het voortgezet onderwijs. Vanaf nu is de digitale reis ook te maken door leerlingen uit groep 7 & 8 en de onderbouw van het voortgezet onderwijs.  

Interactief platform

De Expeditie 7 werelden van techniek wordt compleet kosteloos aangeboden, inclusief lesbrieven en doe-opdrachten. Na een klassikale start kunnen de leerlingen zelfstandig verder met de digitale start, waarin ze per wereld kennismaken met technische bedrijven en de werkzaamheden van de mensen die daar werken. 
 

Primair onderwijs

Verrijk je W&T-onderwijs met de Expeditie 7 werelden van techniek en laat je leerlingen zien hoe divers techniek en technologie kan zijn. De Expeditie 7 werelden van techniek biedt opdrachten aan binnen een veelzijdige een aantrekkelijke context. Op deze manier ontdekken leerlingen uit groep 7 en 8 al vroeg in welke werelden techniek een rol speelt en waar ze affiniteit mee hebben. Klik hier om meer informatie over de 7 werelden van techniek voor het primair onderwijs.
 
Wil jij samen met jouw groep 7 of 8 klas deze digitale reis maken? Schrijf je dan in via deze link en ga direct aan de slag!  
 

Voortgezet onderwijs

De Expeditie 7 werelden van techniek helpt docenten en decanen als aanvulling op het reguliere LOB-programma. De interactiviteit zorgt ervoor dat leerlingen enthousiast hun interesses binnen de technische sector ontdekken. Zo krijgen ze een goed  beeld van alle baan- en opleidingsmogelijkheden in de techniek. Klik hier voor meer informatie over de 7 werelden van techniek voor het voortgezet onderwijs. 
 
Wil je met jouw leerlingen de Expeditie 7 werelden van techniek ervaren? Schrijf je dan in via deze link en ga direct aan de slag!