Normal_klik

Wanneer je online marketing inzet om meer leerlingen te werven, loont het om een professioneel marketingbureau in te schakelen. Waarom? Hierom:

1. Consistentie

Leraren hebben over het algemeen een hoge werkdruk en weinig tijd voor extra werkzaamheden. En alleen al om de nodige kennis te vergaren om goede marketingcampagnes op te zetten, is veel tijd nodig. En campagnes presteren beter, wanneer je deze regelmatig optimaliseert. Een online marketingbureau kan deze taak voor je uit handen nemen.

2. Ervaring

Kijk bij een online marketingbureau goed naar de ervaring die zij hebben. De portfolio pagina is dus een belangrijke pagina om te bekijken. Check ook of ze bekend zijn met de branche waarin jullie opereren. Zo werken wij bijvoorbeeld voor meer dan 30 scholen met ervaring op het gebied van marketing voor het (middelbare) onderwijs.

3. Meetbaar resultaat

Een van de bekendste quotes die traditionele marketing typeert is: “Half the money I spend on advertising is wasted; the trouble is I don’t know which half", van pionier John Wanamaker.

Met deze uitspraak sloeg hij de spijker op zijn kop, het is simpelweg lastig om te meten wat de effecten van je offline campagnes zijn geweest. Gelukkig is bij online marketing vrijwel iedere actie te meten.

4. Bespaar geld

Je kunt als school overwegen om een marketeer in dienst te nemen. Hier komen flinke kosten bij kijken. Daarnaast zal de werknemer regelmatig op training moeten om de kennis up-to-date te houden. Daarom kan het een slimme investering zijn om een online marketingbureau in te huren. Wanneer je een goed online marketingbureau inhuurt, dan hoef je hier niet naar om te kijken.

5. Altijd mee met de laatste ontwikkelingen

Online marketing verandert continu en dat betekent dat je in moet spelen op verandering. De bedrijven en marketeers die krampachtig vasthouden aan de oude manier van werken zijn ook degenen die als eerste afvallen in de strijd voor het beste resultaat. Dat is waarom we bij Dokter Klik altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en hierop inspelen.

Conclusie

Deze 5 redenen maken een online marketingbureau aantrekkelijk voor middelbare scholen.  Als je denkt dat jouw school van onze expertise zou kunnen profiteren, neem gerust contact met ons op via 020 – 7162 494. En kijk op onze website http://www.dokterklik.nl/.

(Dit is een advertorial)