Logo_hrm_enhet_onderwijs

Al 8 jaar is HRM & het Onderwijs – met jaarlijks ruim 200 deelnemers – het platform voor HR, bestuurders en schoolleiders werkzaam in de onderwijssector (po, vo, mbo, hbo en wo) en voorschools onderwijs. Tijdens het jaarcongres wordt een nieuw perspectief gegeven op (be)sturing en organisatie van het onderwijs. 

Dagvoorzitter Joany Krijt is goed thuis op het gebied van arbeidsmarkt, arbeidsvoorwaarden en onderwijs. Als voorzitter van CNV Onderwijs heeft Krijt gepleit voor de professionele ruimte van de leraar. Ook als rector van het Comenius College zet zij haar gedachte goed voort: Onderwijs maak je samen!

Managementgoeroe Jaap Peters laat met zijn frisse en scherpe blik ervaren dat u alle vrijheid en ruimte heeft en niet alles hoeft te geloven wat u denkt. Leo Bormans, Ambassador of Happiness & Quality of Life, verzamelt kennis en inzicht over de Kracht van Geluk in het Onderwijs. Claire Boonstra ontwierp het proces ‘Vragend Veranderen’ en plaatst het binnen de context van doorslaggevende bewegingen in de maatschappij. Tijdens de afsluitende lezing geeft zij concrete voorbeelden en deelt haar eigen inzichten.

Deelnemen
Breng ook een bezoek aan de praktijkcases,  workshops, in-dialoog-sessies en informatiemarkt. De lezers van de Nationale Onderwijsgids die werken bij een non-profit organisatie krijgen nu met gebruik van onze kortingscode 50 euro korting. De kosten voor 2 personen zijn dan slechts 245 euro. Aanmelden kan via de website met de kortingscode HROKNOG50 (vink onder het kopje kosten 'Ik heb een kortingscode' aan). Meer informatie over het congres en het volledige programma zijn te vinden op de website.

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids