Normal_dutch_masters_1724

Diploma net binnen, vakantie is gestart en wat ga je dan doen? Madame Tussauds en The Amsterdam Dungeon hebben in de zomervakantie een speciale kortingsactie voor scholieren en leerkrachten. Zo ontvang je 35 procent korting op de entreeprijs tot en met 30 september.

In Madame Tussauds is er van alles te doen, bijvoorbeeld oog in oog staan met jouw favoriete Marvel superheld in de nieuwe ruimte Marvel Avengers. Meer een muziek liefhebber? Ontmoet dan onze andere helden als,  Justin Bieber en AfroJack. Zij wachten op je met de juiste beat! Ben je op zoek naar iets spannends?  Beleef dan de 500 jaar duistere geschiedenis van Amsterdam in The Amsterdam Dungeon. Met de nieuwe – tijdelijke- shows zoals 'Deadly diseases' en 'Home of Halloween' zal je nog meer spannende en grappige momenten beleven in The Amsterdam Dungeon.

Maak er een feest van en neem je vrienden en familie mee. Tegen inlevering van de voucher met de code in de bijlage krijg je aan de kassa 35 procent korting op de entreeprijs. Ook kun je hier online boeken voor Madame Tussauds en hier voor The Amsterdam Dungeon.

Wil je met je hele klas komen dan ben je uiteraard van harte welkom! Met maar één bezoekje aan de website kunt u een compleet (educatief) dagje Amsterdam boeken. Boekingen en vragen kunnen gemaakt en gesteld worden via info@madametussauds.nl  en info@theamsterdamdungeon.nl of bel + 31 (0)20 52 21 010

Je kunt met maximaal 5 personen gebruik maken van de korting. Het is niet te gebruiken in combinatie met andere aanbiedingen. 

Bekijk Justin Bieber bij Madame Tussauds.

(Advertorial)