Logo_image_mty0mdgxmta9yenef1wg8w

Gebruikt uw school het lespakket Lang Leve de Liefde? Is uw school uitblinker in lessen en beleid over seksualiteit en seksuele diversiteit? Dan maakt u kans op de Lang Leve de Liefde Award 2015. De winnende school krijgt niet alleen de Award. Deze school wint tevens een tweedaagse studiereis naar Schotland: met twee docenten, circa 4-5 leerlingen, een GGD medewerker en een medewerker van Soa Aids Nederland. Uiteraard levert de Award voor alle genomineerde scholen publiciteit op in de media. 

De Lang Leve de Liefde Award is een nieuwe prijs voor scholen die structureel aandacht besteden aan seksualiteit en seksuele diversiteit. Aanleiding voor de wedstrijd is dat het lespakket Lang Leve de Liefde 25 jaar bestaat. Het lespakket is populair – vele honderdduizenden jongeren hebben Lang Leve de Liefde lessen gehad – én het lespakket is door het RIVM/Centrum Gezond Leven beoordeeld als effectief. Lang Leve de Liefde is daarmee in Nederland het enige programma voor seksuele voorlichting dat zo hoog wordt beoordeeld.

Doet u mee? Aanmelden kan tot 1 november 2015. Stuur dit formulier ingevuld naar info@langlevedeliefde.nl. Uit de voorgedragen scholen worden er drie genomineerd voor de landelijke Lang Leve de Liefde Award. De jury kiest hieruit één winnaar.

De Lang Leve de Liefde Award 2015 wordt uitgereikt op Wereld Aids Dag, 1 december 2015, tijdens het Nationaal Congres Soa*Hiv*Seks in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

© Nationale Onderwijsgids