Normal_nemo

Op 17 november 2015 organiseert NEMO speciaal voor docenten van de onderbouw van het voortgezet onderwijs een gratis Science Night. Tijdens deze avond doen docenten ideeën op voor in de klas aan de hand van inspirerende workshops, lezingen en rondleidingen. Dat meldt NEMO.

Tijdens de Science Night doen docenten ideeën op voor in de klas aan de hand van inspirerende workshops, lezingen en rondleidingen. Ze maken kennis met het onderwijsaanbod voor het voortgezet onderwijs van de organiserende partners: Kennislink, ESERO NL (het centrum voor ruimtevaart in de klas) en NEMO (het grootste science center van Nederland).

De Science Night wordt geopend met een lezing van George vanHal, auteur van het boek 'Robots, Aliens en Popcorn' en redacteur van de Nederlandstalige New Scientist. Na de lezign gaan de deelnemers zelf aan de slag in drie workshoprondes. Op de dag zelf maken de deelnemers per ronde een keuze uit één van de activiteiten.

Deelname voor docenten onderbouw is gratis, inclusief kleine maaltijd. Meer informatie over de Science Night en het aanmeldingsformulier is hier te vinden.

© Nationale Onderwijsgids