Normal_examen_tentamen_leerling
Deze week vinden de herexamens van het centrale eindexamen van het voortgezet onderwijs plaats. Leerlingen uit de laatste klas van de middelbare school hoorden eind vorige week of ze geslaagd waren, gezakt waren of dat ze deze week een herkansing moeten doen. 
 
Het tweede tijdvak van de centraal examens vindt van 15 tot en 19 juni plaats. Leerlingen kunnen één examen herkansen. Alleen voor de leerlingen van het VMBO TL en GL stond op maandag al de herkansing Nederlands op de planning. Voor de onderwijsniveaus VMBO KB, HAVO en VWO beginnen de herexamens morgen.
 
Op dinsdag staan voor het VWO de herkansingen Kunst, Engels, Spaans, Aardrijkskunde, Filosofie, Maatschappijwetenschappen (Pilot), Natuurkunde (Pilot) en Nederlands op het programma. Herkansers van het VMBO KB buigen zich over Aardrijkskunde, Engels, Maatschappijleer 2 of Nederlands. De Havisten hebben dinsdag Engels, Spaans, Aardrijkskunde, Filosofie, Kunst, Maatschappijwetenschappen (Pilot) en Nederlands op de planning staan. De leerlingen van het VMBO BB hebben nog een paar dagen om te leren: hun herkansingen staan allemaal op vrijdag gepland.
 
De Nationale Onderwijsgids wenst alle herkansende leerlingen succes!
 
© Nationale Onderwijsgids