Logo_study_vision_online_op_de_not_beurs_2015

Graag nodigen wij u uit om onze stand van Study Vision Online te bezoeken op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling 2015. Onze stand is te vinden in hal 10 op standnummer D016.

Het onderwijs in Nederland staat voor de uitdaging om aan de ene kant de kwaliteit van het onderwijs te verhogen en aan de andere kant de kosten van het onderwijs te verlagen. Het Nederlandse onderwijs heeft zichzelf als doel gesteld om tot de top 5 te gaan behoren op het gebied van de kenniseconomie. Zo hebben ze de doelstelling geformuleerd naar drie speerpunten, te weten; 1. Personaliseren, 2. Professionaliseren en 3. Presteren.

Voor een belangrijk deel kan de doelstelling bereikt worden en de daarmee onderliggende speerpunten bereikt worden door de inzet van ICT. Onderzoek van o.a. Kennisnet heeft uitgewezen dat door de juiste inzet van ICT bij leerlingen de motivatie toeneemt, de leerprestaties verbeteren en het leerproces efficiënter wordt. Kortom, indien er een goede invulling wordt gegeven door de ict-middelen zorgt het ervoor dat leerlingen meer en beter kunnen leren en daarmee het leerrendement toeneemt.

Daarnaast kan het leren slimmer georganiseerd worden door processen te vereenvoudigen of zelfs te automatiseren. Dat de leraar vervolgens kan doen waarom hij of zij leraar is geworden. Namelijk leerlingen verder helpen in hun ontwikkeling!

Wij van De Maltha groep geloven dat wij een product hebben ontwikkeld wat de digitalisering ondersteunt. Namelijk Study Vision Online. Gebouwd op een stevig fundament van méér dan 32 jaar ervaring in orthopedagogiek, (private) tutoring, leer- en gedragsproblemen en huiswerkbegeleiding. Inmiddels gebruiken al vier partnerscholen met volle tevredenheid het product Study Vision Online.

Het online (les) programma richt zich op het aanleren van studievaardigheden en sociaal emotionele vaardigheden. Wij zagen dat leerlingen veelal wel vakinhoudelijk 'leren' maar niet leren leren. Hoe werken je hersenen en hoe kan je daar slim gebruik van maken bij het studeren? Hoe plan je slim je huiswerk en toetsen in? Kortom, wij geven de handvatten zodat leerlingen beter, slimmer en efficiënter kunnen leren en daarmee hun resultaten kunnen verbeteren.

Wij hopen u te ontmoeten op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling en wij zijn benieuwd naar uw visie op het onderwijs van morgen. Onder het genot van een kop koffie kunt u Study Vision Online direct ervaren op één van onze demo-computers.

(Dit is een advertorial)