Logo_groene_hart
Op vrijdag 17 en zaterdag 18 januari is het Open Huis op de vier vestigingen van CSG Groene Hart en de Groene Hart Praktijkschool. Hier worden alle groep 8-leerlingen en hun ouders geïnformeerd over wat deze scholen hen te bieden hebben. Het draait dan allemaal om sfeer proeven en zelf ontdekken op welke school de groep 8’ers zich het beste thuis zullen voelen.
Sinds dit jaar bieden de vestigingen van CSG Groene Hart twee keer hetzelfde Open Huis programma aan met informatierondes. De informatie-avonden zijn hierdoor komen te vervallen. Zo kunnen  ouders en leerlingen twee keer (vrijdagavond en zaterdagochtend) naar het Open Huis en kunnen er meerdere vestigingen worden bezocht op het moment dat het beste uitkomt.
 
Ieder uur zijn er informatierondes waar van alles wordt verteld en getoond over het onderwijsprogramma en andere belangrijke informatie. Ook kunnen ouders en/of leerlingen hier hun vragen stellen. Voor de leerlingen worden er diverse leuke activiteiten en workshops georganiseerd. Tijdens het Open Huis zijn alle scholen geheel in bedrijf. Alle leerkrachten en een flink aantal leerlingen laten de bezoekers zien wat voor moois hun school te bieden heeft.

CSG Groene Hart: Vrijdag 17 januari 18.30-21.30 uur en Zaterdag 18 januari 09.30-12.30uur
Groene Hart Praktijkschool: Zaterdag 18 januari 09.30-12.30uur. 
 
© Nationale Onderwijsgids