Normal_medaille

HAARLEM - Welke school voor voortgezet onderwijs en welke basisschool verdienen dit jaar tijdens de provinciale voorrondes van de Nationale Onderwijsprijs 2011-2013 een nominatie van de provincie Noord-Holland? Op 12 december maakt gedeputeerde Jan van Run de prijswinnaars bekend bij het Technisch College in Velsen. Dat meldt de website van de provincie Noord-Holland.

Eens in de twee jaar brengt de Onderwijsprijs het werk van scholen in het primair onderwijs en voortgezet onderwijs onder de aandacht. Het Instituut voor Nationale Onderwijs Promotie (INOP) heeft alle scholen uitgenodigd om deel te nemen aan de voorrondes voor de Nationale Onderwijsprijs in hun eigen provincie.

Tijdens de voorronde in Noord-Holland worden een basisschool en een middelbare school genomineerd voor de landelijke ronde. Deze vindt plaats in het voorjaar van 2013. Landelijke winnaars ontvangen de Bronzen Olifant en 7.000 euro.

Scholen kunnen aan de voorronde meedoen door een creatief, bijzonder of opvallend project in te zenden dat de school de afgelopen jaren heeft uitgevoerd. Een deskundige jury beoordeelt alle inzendingen.

 

© Nationale Onderwijsgids / Richard Heeres