Normal_11851

UTRECHT - Tempo-Team organiseert op 5 juni samen met de Universiteit van Utrecht de eerste college tour waarin de top van het bedrijfsleven, docenten en topstudenten bijeenkomen om hun visie op het thema ‘Veerkrachtige organisaties en Veerkrachtige medewerkers' te geven. In oktober zal in samenwerking met de Universiteit van Tilburg de tweede volgen.

Veerkracht is juist in economisch zware tijden nodig. Want veel bedrijven raken in de greep van kostenbeheersing, behoudzucht en veranderangst. Maar het zijn juist de organisaties die zich goed en snel weten aan te passen aan veranderende omstandigheden en tegenslagen, die het beste uit de crisis komen. Onzekere tijden vragen om Veerkracht van organisaties en medewerkers.

Op de campus van de Universiteit van Utrecht geven sprekers als Ben Tiggelaar, prof.dr. Janneke Plantega, prof.dr. Erik Stam en Laurens Tuinhout, directeur sourcing & sustainability van PostNL, onder dagvoorzitterschap van Annemarie Gaal hun visie op hoe werknemend Nederland veerkrachtiger kan worden. Aansluitend presenteren geselecteerde sprekers via korte, impactvolle T-Talks hun visie en ideeën over Veerkracht aan de hand van het 7-S model van McKinsey.

© Nationale Onderwijsgids / Martijn van Noppen